Auto zanimljivosti

Pokušao tijelom da zaštiti automobil od grada

Pokušao tijelom da zaštiti automobil od grada
Foto: Ryu Orn/Unsplash | Pokušao tijelom da zaštiti automobil od grada

Vremenske nepogode praćene gradom mogu da naprave veliku štetu na automobilu, ali nismo sigurni da je ovo pravi način da se vozilo zaštiti od takvih padavina.

Grad je noćna mora za vlasnike automobila. U zavisnosti od veličine komadića leda, na vozilu mogu nastati trajna udubljenja i deformacije, koje je praktično nemoguće popraviti.

Ovakva vrsta padavina pojavljuje se iznenada, a automobil se može zaštititi samo ako se blagovremeno skloni u garažu ili neki drugi natkriveni prostor. U većini slučajeva, za to nema ni vremena, a ni mogućnosti.

Da su ljudi spremni čak i na to da svojim tijelom brane automobil od udara grada, pokazuje snimak čovjeka, za kojeg se pretpostavlja da je vlasnik Toyote Supre koja se zatekla na otvorenom tokom nepogode.

Iako će mnogima ovako ponašanje izgledati čudno, pa čak i smješno, poznavaoci i zaljubljenici u automobile će razumjeti njegovu reakciju.

Za mnoge je auto više od gomile lima i običnog prevoznog sredstva od tačke A do B. A ako se tome doda da se radi o Toyoti Supri četvrte generacije, stvari postaju jasnije.

Naime, ovaj model koji se proizvodio do 1998. godine, danas je najtraženija generacija Supre, pa je i njena vrijednost često veoma visoka, piše B92.

 

@jakemcgloin

When life doesn’t throw you lemons ##sydney ##hail ##badweather ##covid ##covid19

♬ Mad World - Michael Andrews

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije