Auto zanimljivosti

Prljavi automobil profesionalci čistili punih 12 sati

Prljavi automobil profesionalci čistili punih 12 sati
Foto: Screenshot / Youtube | Prljavi automobil profesionalci čistili punih 12 sati

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni dio lične higijene. Prostor u kome borave značajan dio dana mora biti čisti i uredan.

Međutim, mnogi u automobilu provode sate, ali na čišćenje i ne pomišljaju. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni tome da zapuste enterijer svog vozila, a onda se dogodi prava katastrofa.

Jedan takav primjer nedavno je prikazan kroz sve procese čišćenja. U pitanju je Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko zapuštena da su je druge auto-praonicee i servisi za čišćenje odbili.

Samo jedan pogled u kabinu, na sjedišta, a potom i ono što se nalazi ispod njih dovoljan je da se zaključi koliki je trud potreban samo da se ovoliko isprlja auto, a kamoli očisti.

Površina sjedišta je gotovo u potpunosti prekrivena mrljama od kojekakvih pića. Ispod njih se nalaze zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su djelimično "srasli" s tapacirungom.

Nakon puno truda i 12 sati čišćenja automobil je gotov i spreman za predaju vlasniku. Ne sumnjamo da će biti zadovoljan rezultatom, ali i da će račun odgovarati odrađenom poslu.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije