Auto zanimljivosti

Prodaje se BMW u kom je ubijen Tupak

Prodaje se BMW u kom je ubijen Tupak
Foto: BMW promo | Prodaje se BMW u kom je ubijen Tupak
N.N.

BMW 750iL iz 1996. godine, u kome je ubijen jedan od najvećih repera svih vremena, nedavno se ponovo našao na tržištu i u MGM Grand hotelu, u Las Vegasu.

Automobil koji je originalno registrovan od strane Death Row Records studija uskoro će se pojaviti na događaju Celebrity Cars Las Vegas aukcijske kuće sa cijenom od 1,75 miliona dolara, piše Autoblog.

Crni BMW Tupaka Šakura prvi put se poslije dužeg vremena pojavio u seriji Pawn Stars tokom 2018. godine, po cijeni od 1,5 miliona dolara, ali do sada nije pronašao novog vlasnika.

Sudeći prema prodavcu, ovaj predivni Bavarac potpuno je restauriran, ali su na pojedinim mjestima i dalje vidni tragovi na kojima su, kako se vjeruje, nekada bile rupe od metaka.

Sedma serija kompanije BMW iz devdesetih godina posjeduje 5,4 litara veliki dvanaestocilindrični motor, praćen automatskom transmisijom, koji na odometru posjeduje 194.799 pređenih kilometara. Najveći dio slave ovog modela jeste njegovo mjesto u hip hop istoriji, sa vlasničkom knjigom i pratećom dokumentacijom koja to dokazuje.

Legendarni automobil trenutno je izložen u Las Vegas Celebrity Cars Auto Showroom salonu polovnjaka, nedaleko od mjesta gdje se dogodilo ubistvo 1996. godine.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije