Auto zanimljivosti

Prodao auto za 51.000 dolara pa ga slupao

Prodao auto za 51.000 dolara pa ga slupao
Foto: Screenshot/Instagram | Prodao auto za 51.000 dolara pa ga slupao

Acura Integra Type R ostaje poseban automobil za mnoge entuzijaste, a nedavno ju je jedan od njih na aukciji Bring A Trailera kupio za 51.000 dolara.

Komentatori su oduševljeno čestitali kupcu na pobjedničkoj ponudi, objasnivši da je Integra Type R bio njihov prvi automobil u srednjoj školi, i da su srećni da će neko ponovo uživati u njoj. Nažalost, to se neće dogoditi, s obzirom na to da je tek nakon završetka aukcije prodavac uzeo automobil i uništio ga, objavio je ožalošćeni kupac, prenosi Jutarnji.hr.

Aukcijska platforma Bring A Trailer je potvrdila priču. "Potvrdili smo kupcu da je automobil oštećen nakon završetka aukcije".

Uz to, kompanija je navela da su srećni da niko nije povrijeđen u sudaru, primjetivši koliko je situacija zeznuta i nesrećna. Kupcu je naravno novac odmah vraćen.

Vistecrimports je na Instagramu objavio fotografiju slupane Integre, koja bez sumnje sugeriše da je bila uključena u sudar. Carfaxov izvještaj je dodatno potvrdio sudar, u kome je nastradao prednji i zadnji dio. Šteta je umjerena, navodi se u izveštaju.

Situacija je stvarno nesrećna, ali shvatamo prodavca koji je od svoje Integre želio posljednju vožnju. Naravno, jasno je da je automobil u tom trenutku već bio prodat, pa je s druge strane trebalo da ostane na sigurnom dok ga kupac nije preuzeo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije