Auto zanimljivosti

Samo u Rusiji: Konj pokušao da uđe u gradski prevoz

Samo u Rusiji: Konj pokušao da uđe u gradski prevoz
Foto: N.N. | Samo u Rusiji: Konj pokušao da uđe u gradski prevoz

Već smo navikli da se najnevjerovatnije stvari u saobraćaju događaju u Rusiji. Tuče, bizarni sudari, tragikomične situacije i slično, dio su svakodnevice u ruskim gradovima. Međutim, često dolazi i do komičnih scena, kao što je ova pred nama.

Moscow Times je izvjestio da je jedan konj pokušao da priušti sebi autobuski prevoz, i to u Sankt Peterburgu. Međutim, odbijen je. Naravno, kao i obično, dostupan je i video, postavljen na VKontakte ruskoj društvenoj mreži, koji je postao viralan.

Klip počinje sa scenom konja koji pase kraj puta, blizu autobuske stanice. Kako se autobus zaustavio, životinja je mirno došetala i pokušala da uđe unutra. Međutim, vozač je očigledno primijetio ovaj pokušaj „švercovanja“ pa je zatvorio vrata.

„Po nekim korisnicima društvenih mreža iz Sankt Peterburga, blizu stanice se nalazi štala, tako da nije iznenađujuće što se u blizini pojavio konj“, izvestio je Moscow Times. List takođe navodi da je većina komentatora događaj doživjela kao urnebesan. Šala je bilo napretek, posebno na konto Rusije, „zemlje u kojoj je sve moguće“.

U svakom slučaju, konju nije bilo dosadno.

AutoRepublika

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije