Auto zanimljivosti

Sletio Ferrarijem u more: Tvrdi da mu je Isus tako rekao

Sletio Ferrarijem u more: Tvrdi da mu je Isus tako rekao
Foto: Printscreen YouTube | Sletio je Ferrarijem u more: Tvrdi da mu je Isus tako rekao

Četrdesetosmogodišnji Džejms A. Mućaćo Junior je potkraj godine sletio svojim skupocjenim Ferrarijem u more, a sada je poznato i zašto je to učinio.

Suprotno očekivanjima, Džejms nije precijenio svoje mogućnosti i izgubio kontrolu nad vozilom. Plavim Ferrarijem 360 Modena sletio je u more s doka u Palm Biču jer mu je "Isus tako rekao", javlja CBS12 News. Kamere su uhvatile trenutak slijetanja automobila, kao i proceduru vađenja vozila s dna.

Policija je prije objavila da je ophodnja uočila na doku nepropisno parkiran Ferrari. Ubrzo su opomenuli vlasnika koji se odmah ispričao i sjeo za volan. No umjesto da se odveze na cestu, skrenuo je autom u more. Lokalni ribar spasio je Džejms iz Ferrarija.

Džejms je potom policiji izjavio kako mu je Isus rekao gdje da vozi. "Isus me učinio najpametnijim na svijetu i teško se nositi s tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite se nasmijati“, rekao je, između ostalog, Džejms. 

Vatrogasac koji je učestvovao u spašavanju kaže kako mu je rekao da je sletio jer je "dok egipatski, a oni ne vjeruju u Isusa". U policijskom izvještaju stoji da Džejms nije bio pod uticajem opijata.

(index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije