Auto zanimljivosti

Šta vozi Nikola Jokić?

Šta vozi Nikola Jokić?
Foto: N.N. | Šta vozi Nikola Jokić?

Srpski košarkaš i NBA superzvijezda Nikola Jokić ima izvanrednu kolekciju automobila za koju mnogi ljubitelji košarke možda ne znaju.

Dvostruki NBA MVP i glavni kandidat da i po treći put ove sezone dobije ovu laskavu titulu ima kolekciju luksuznih automobila od 1,5 miliona dolara koju je prikupio tokom svoje dugogodišnje karijere u Denveru. 

The Sun prenosi da NBA šampion iz 2023. posjeduje razne blistave automobile i "normalna" porodična vozila.

Jokić posjeduje pristupačan GMC Denali koji se prodaje za oko 65.000 dolara i najjeftinije je vozilo u njegovoj garaži. Slijedeći je “Lamborghini Aventador S“, luksuzni sportski automobil sa 730 konjskih snaga koje vrijedi od od 417.000 dolara.

Tu je i njegov omiljeni „Mercedes-Benz AMG G 63 Brabus“ iz 2021.godine. Radi se o crnom modelu čija bi se cijena mogla kretati od 425.000 do 536.122 dolara, ovisno o godini i modelu. Isti izvor navodi da srpski as koristi i “Lamborghini Urus“ (220.000) i “Porsche-Mansory Panamera 4S“ (110.000). 

Krajem prošle godine viđen je i pored moćnog Rols Rojs Fantoma II, ali još uvijek nema potvrde da li je u njegovom vlasništvu. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije