Auto zanimljivosti

TEST: Provjerite svoje reflekse i otkrijte svoje vozačke godine!

TEST: Provjerite svoje reflekse i otkrijte svoje vozačke godine!
Foto: N.N. | TEST: Provjerite svoje reflekse i otkrijte svoje vozačke godine!

Testirajte svoje reflekse i saznajte koliko brzu reakciju kočenja možete postići, a na osnovu tog rezultata JustPark će vam otkriti koje su vaše vozačke godine!

StartUp servis JustPark koji je inače Evropski lider u rezervisanju parking mjesta po čitavoj Evropi napravili su istraživanje na temelju 2000 vozača koji su igrali ovu igru te su statistike njihovih rezultata poslužili za definisanje “vozačkih godina”. Zahvaljujući tome, upravo ovdje možete testirati svoju brzinu reagovanja, i otkriti imate li dovoljno brze reflekse da pravovremenim kočenjem npr. izbjegnete sudar.

Test je vrlo jednostavan, pritiskom na  bilo koju tipku (ili klikom miša), automobil se počinje kretati cestom, te u vama nepoznatom trenutku na ekranu pojaviće se crveni znak s rukom, koja vam daje signal da morate zakočiti (bilo kojom tipkom na tastaturi, ili klikom miša). Na osnovu analize vašeg vremena reakcije i podataka testiranih vozača JustPark će vam reći koliko je vaše vrijeme reakcije te na osnovu toga u koju dobnu skupinu vozača spadate.

Do you have the reflexes of an 18 year old?
Click image to open interactive version (via JustPark.com).

(Autopress.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije