Auto zanimljivosti

Tesla Model S preletio više od 15 metara, prisutni ostali bez riječi

Tesla Model S preletio više od 15 metara, prisutni ostali bez riječi
Foto: Screenshot/YouTube | Tesla Model S preletio više od 15 metara, prisutni ostali bez riječi
N.N.

Jutjuber Aleks Čoi je tokom vikenda prisustvovao Tesla auto skupu negdje u Los Anđelesu, gdje su vlasnici pokazivali modifikacije koje su napravili na svojim automobilima. Sve je teklo glatko i svi su uživali, ali noć se završila na neočekivan način.

Čoi kaže da mu je u jednom trenutku prišao vozač Tesle koji je iz vedra neba želio da mu pokaže gdje je drugi jutjuber Dejvdi Dobrik "skočio" svojim električnim vozilom.

Pošto je ovo bio prijateljski susret i radoznao poziv, Čoi ga je prihvatio. Ono što nije očekivao je da će vidjeti kako ovaj vozač pokušava da leti sa svojim Tesla Modelom S.

Jutjuber čak kaže da je vozač letećeg (a sada i potpuno uništenog) Tesle pokušao ovo bez bilo kakve prethodne vježbe ili probne vožnje.

Naravno, okupila se gomila i svi su počeli da snimaju. Vozač Tesle silovito ubrzava, i u sljedećem trenutku automobil leti više od 15 metara (prema jutjuberu). Ishod možete vidjeti i sami. Auto je uništen, kao i gomila kanti za đubre.

Pored svega toga i automobili drugih ljudi bili su oštećeni prilikom ovog podviga, ali na sreću niko nije teže povrijeđen.

Kako Los Anđeles Times piše, Model S čak nije bio u vlasništvu vozača, već iznajmljen. Očigledno, nakon što je izveo ludi štos, vozač je pobjegao sa lica mjesta, a policija Los Anđelesa ga je tražila, navodi ova publikacija.

(Telegraf.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije