Auto zanimljivosti

Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome

Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome
Foto: Print Screen/Instagram/lindsaymariebrewer | Trke automobila su njen životni poziv i uživa u tome

Lindzi Brever (24) je mlada djevojka koja je javnost iznenadila svojim izborom trkačke karijere. Iako je navikla da se pred publikom pojavljuje u kombinezonu, ona, ipak rado nosi i provokativne bikinije.

Tako je nedavno fotografisana na jednoj plaži u Majamiju kako provodi slobodno vrijeme sa svojim prijateljima.

Tom prilikom nosila je žuti kupaći kostim koji ističe njenu fit figuru, a paparaci su njene momente uživanja bilježili tokom cijelog boravka na plaži.

 

Inače, ova 24-godišnja djevojka počela je da se trka sa 11 godina, a kako je rekla u jednom intervjuu za strane medije, sve je počelo kada ju je njen otac odveo na rođendansku zabavu kod prijatelja. Ovaj događaj je na kraju bio i Lindzin prvi korak ka kartingu.

"Bilo je to na nekoj vrsti karting staze, gdje svi idu radi zabave. Trkala sam se sa drugom djecom na zabavi, ali kada sam vidjela da sam dosta bolja od njih, rekla sam tati: 'Stvarno želim da učestvujem u trkama"', ispričala je ona.

Lindzi kaže da je u trkama automobila pronašla svoj životni poziv i nada se da će svojim primjerom inspirisati druge mlade žene i djevojke da se oprobaju u ovom "muškom" sportu.

"Volim da vidim žene u ovom sportu. Što više djevojaka vidite kako ulaze u trkačke automobile, to će više postati norma", kaže ona.

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije