Auto zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Upoznajte Arapske Gazele, žene koje voze nevjerovatno skupe automobile

Upoznajte Arapske Gazele, žene koje voze nevjerovatno skupe automobile
Foto: N.N. | Upoznajte Arapske Gazele, žene koje voze nevjerovatno skupe automobile
N.N.

Upoznajte 'Arabian Gazelles', žene koje osvajaju društvene mreže poput oluje svojom nevjerovatno popularnom stranom na instagramu.

Oko 80 žena iz 17 nacija dio su ovog isključivo ženskog kluba ljubitelja superautomobila. Ove dame vjeruju da superautomobili nisu namijenjeni samo muškarcima, a njihov klub osnovala Hanan Mazouzi Sobati, kada je posjetila sastanak 99% muškog kluba ljubitelja četvorotočkaša. Potom, je ona održala prvi događaj sa svojom komšinicom na trkačkoj stazi, a ostalo je već dio istorije.

Ubrzo potom, sve više i više žena se priključivalo njihovoj priči, pa su tako krenule da paradiraju gradovima u svojim voljenim automobilima, koje su im kupili njihovi ultra bogati muževi.

Kao što Sobati kaže, kada su ona i još pet članica krenule da testiraju Ferrari California T od 200.000 dolara, izašle su sa dvije narudžbenice. Zamislite samo sreću njihovog prodavca!

U gradu poput Dubaija, ovaj klub ima savršenog smisla. Žene u ovom gradu koji je oličenje bogatstva, skupocene automobile kupuju kao što radnička klasa kupuje namirnice za tu nedelju.

Fotografije preuzete sa Instagram profila arabiangazelles.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije