Auto zanimljivosti

"Urban Automotive " se dočepao Range Rovera i napravio neodoljivu mašinu

"Urban Automotive " se dočepao Range Rovera i napravio neodoljivu mašinu
Foto: Ilustracija | "Urban Automotive " se dočepao Range Rovera i napravio neodoljivu mašinu

Modifikovana prednja šasija i opaki novi točkovi su ovom Range Rover-u dali još agresivniji izgled.

Novi Range Rover Velar je prelijepa mašina na četiri točkova sam po sebi. Predstavljen je na sajmu automobila u Ženevi ove godine. Naime, jedna radnja koja modifikuje automobile je uspjela da učini da Velar izgleda još bolje.

Urban Automotive, prodavnica sa sjedištem u Velikoj Britaniji je predstavila prve slike modifikovanog Range Rover Velar-a. Nadogradnja ovog automobila je obuhvatala zamjenu prednjih i zadnjih branika koji su sada od ugljenikovih vlakana, novi oblik usisnika za vazduh na prednjem dijelu, novi auspuh, premijum dnevna svjetla i slično. 

Eksterijer ima dva tona crne boje, odnosno ima kombinaciju mat i metalik boje, kao i crne felne od 23 inča. Iz ove radnje kažu da će sa proizvodnjom modifikovanog Velar-a početi u novembru, a već sljedećeg mjeseca će biti dostavljeni kupcima. Takođe su izjavili da već imaju 14 narudžbina. Još uvijek nema detalja o cijeni modifikovanog modela, a prodajna cijena fabričke verzije iznosi 50.895 dolara.

Ispod haube se nalazi četvorocilindrični motor sa turbo punjačima zapremine dva litara koji proizvodi 247 konjskih snaga (isto kao i kod fabričke verzije). U ponudi je još i verzija sa super punjačima zapremine tri litara koja daje 280 konjskih snaga po cijeni od 65.195 dolara.

(Vrelegume.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije