Auto zanimljivosti

Pratite nas na Google news

Vozači skupljaju novac rasut po putu

Vozači skupljaju novac rasut po putu
Foto: N.N. | Vozači skupljaju novac rasut po putu
N.N.

"Ko ih pronađe, njegove su", znali smo kao djeca da obznanimo svoja "prava" na izgubljene predmete.

Ovde je riječ o događaju koji ponekad sanjamo. Ovako nešto se rijetko kada desi u realnosti, ali se dogodilo nekim vozačima u oblasti Atlante. 

U video klipu se mogu vidjeti novčanice koje lete unaokolo i vozači koji se zaustavljaju ne bi li ponešto pokupili. Ne, ovo nije neki "rijaliti šou"…

Po WSB Radiju, novac nije obezbijedio neki dobrotvor već on potiče iz blindiranog vozila koje se kretalo na auto-putu, kada su se bočna vrata otvorila, a hiljade novčanica se našlo u vazduhu. 

Naravno, ovakva prilika se ne propušta, pa su se brojni automobili zaustavili da bi vozači uzeli svoj „dio kolača“. Naravno, uskoro se formirala dugačka kolona, ali nije bilo incidenata niti povrijeđenih.

Policija procijenjuje da je oko 175.000 dolara završilo na putu. Naravno, objavljeno je da oni koji su pokupili "keš" ne mogu da ga zadrže, već su obavezni da ga vrati kompaniji koja vrši prevoz novca. 

Međutim, po anketi koju je sprovela WSB-TV 2 Atlanta, gotovo 70 odsto upitanika smatra da ljudi treba da zadrže novac. "Ko pronađe, njegovo je"…

Inače, dok je policija stigla na lice mjesta, većina vozila je otišla. Slijedi analiza video materijala…

(AutoRepublika)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije