Auto zanimljivosti

Zašto je korisno imati polisu Kasko osiguranja?

Zašto je korisno imati polisu Kasko osiguranja?
Foto: Pixnio | Zašto je korisno imati polisu Kasko osiguranja?

​Kupovina Kasko polise u osiguranju pruža mogućnost da nadoknadite štetu na vozilu, bez obzira na to da li ste vi izazvali nezgodu, ili ste samo učesnik u ovoj nepredviđenoj situaciji. Važno je da imate polisu Kasko osiguranja i da na svaki put krećete sa jednom brigom manje - onom o automobilu. Isto tako, polisa Kasko osiguranja će vam značiti da nadoknadite i eventualnu štetu nastalu na parkingu.

AMS Osiguranje nudi Kasko koje pruža najsigurniji vid zaštite vozila i pokriva troškove nastale štete usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i ukoliko je ugovoreno, krađe.

Za bezbrižno učešće u saobraćaju, potrebno je Kasko osiguranje. Pored potpunog Kasko osiguranja, postoji i delimično i dopunsko, a vozači biraju polise u skladu sa svojim potrebama.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila može se ugovoriti pokrivenost od rizika krađe, krađe stakala na motornim vozilima, kao i utaje vozila. Ovo osiguranje moguće je zaključiti samo uz potpuno Kasko osiguranje.

Delimično Kasko osiguranje pokriva štetu loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja.

Važno je da znate i da štetu nastalu na vozilu ne sanirate dok se ne izvrši procena i prijava štete, a da naknadu štete možete ubrzati ukoliko odmah po nastanku štetnog događaja obavestite nadležne organe čime ćete upotpuniti prijavu odštetnog zahteva.

Za sve dodatne informacije uvek se možete obratiti prijateljima iz AMS Osiguranja na broj 0800 009 009 ili kompletnu ponudu pogledati na sajtu AMS Osiguranja. Tokom trajanja Sajma automobila, u periodu od 21. do 27. marta, važi popust od 30% na ponudu Kasko osiguranja, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije