Agrar

"Krajiška kuća" na sajmu u Beogradu

"Krajiška kuća" na sajmu u Beogradu
Foto: Ustupljena fotografija | "Krajiška kuća" na sajmu u Beogradu

BEOGRAD - Svečano je otvoren Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva "Agro Belgrade 2024" u Beogradu, na kojem učestvuje i "Krajiška kuća".

Tom prilikom brojnim posjetiocima je predstavljen samo mali dio bogatog asortimana poljoprivrednih prerađevina sa područja krajiške regije.

"Ovom prilikom 'Krajiška kuća' je predstavljena na zajedničkom štandu Republike Srpske, odnosno na zajedničkom štandu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpske", istakli su iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Naime, "Agro Belgrade 2024" je regionalni sajamsko-konferencijski događaj na kome se predstavlja više od 500 izlagača, uključujući i najveće svjetske kompanije.

Konferencijski program manifestacije će se baviti perspektivama i aktuelnim izazovima tržišta, proizvodnji voća i povrća bez ostatka pesticida, transportom voća na strana tržišta, modelima finansiranja, udruživanjem, kao i tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru.

"Svi zainteresovani posjetioci i kupci će štand 'Krajiške kuće' na ovoj sajamskoj manifestaciji moći posjetiti sve do subote, a radno vrijeme sajma je od 10 do 17 časova", istakli su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije