Agrar

U Bratuncu Međunarodni sajam "Dani maline"

U Bratuncu Međunarodni sajam "Dani maline"
Foto: Arhiva | U Bratuncu Međunarodni sajam "Dani maline"

Međunarodni sajam poljoprivrede, privrede i turizma "Dani maline 2024" u Bratuncu je danas otvorio zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara Staša Košarac.

Otvarajući ovu dvodnevnu privrednu manifestaciju Košarac je posebno istakao njen internacionalni karakter što je veoma značajno za ovu opštinu i Republiku Srpsku jer potvrđuje da je ona mjesto povoljno za investiranje, razvoj i kreiranje boljeg poslovnog ambijenta.

Osim malina i proizvoda od ovog voća na sajmu je izložen širok spektar poljoprivrednih proizvoda, ručnih radova, poljoprivredne mehanizacije i prikuljučaka kao i turistička ponuda iz Srpske i Srbije.

Član Organizacionog odbora Sajma Aleksandar Stević rekao je da je ovogodišnji Sajam ispunio očekivanja, da će biti veoma sadržajan i da nudi raznoliku i bogatu ponudu.

U okviru sajma, osim izložbenih sadržaja biće organizovane i panel diskusije o unapređenju poljoprivredne proizvodnje, zatim gastro-manifestacije i uručene nagrade najboljim malinarima, vlasnicima najljepših bašti i balkona u bratunačkoj opštini te drugi sadržaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije