Analize

Pratite nas na Google news

Ljeto na Jahorini premašilo očekivanja

Ljeto na Jahorini premašilo očekivanja
Foto: Palelive.com | Ljeto na Jahorini premašilo očekivanja
Anadolija

JAHORINA – Jahorina je proteklog vikenda ponovo oborila rekorde u broju posjeta koji su za 89 odsto veći u odnosu na iste datume prošle godine.

Rekord je oboren i ostvarenim prihodima koji su dostigli gotovo 7.000 KM te je zabilježeno uvećanje od 88 odsto što je ujedno i najveća zarada koju je Olimpijski centar Jahorina ostvario u toku jednog ljetnog vikenda.

Protekli vikend najmlađi posjetioci su imali prilku uživati na Jahorini u Treasure Hunt događaju koji je organizovao Olimpijski centar Jahorina uz podršku nekoliko partnera.

Više od 80 malih istraživača je po jahorinskim padinama tražilo skriveno slatko blago, a pored toga mnogi su prethodnog vikenda došli na ovu planinu u potrazi za svježim vazduhom i planinskim odmorom od svakodnevnih aktivnosti.

Ljetna sezona na Jahorini se i dalje nastavlja i posjetiocima uz promotvne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje.

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama ali i svima koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin i sport. Do kraja ljeta posjetioce očekuje popust od 20 odsto na sve sadržaje u toku Školskog vikenda (31. august – 2. septembar).

U subotu 1. septembra će od 12 sati posjetioci ove planine imati priliku da se takmiče u ljetnom sankanju na tjubing stazi dječijeg grada Poljice, navodi se u saopštenju Olimpijskog centra Jahorina.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije