Tržište

Paprene cijene ljetovanja na Jadranu

Paprene cijene ljetovanja na Jadranu
Foto: N.N. | Paprene cijene ljetovanja na Jadranu
N.N.

Naglim porastom temperatura i sezona godišnjih odmora već je uveliko počela pa smo istražili koliko je novca potrebno za ljetovanje na Jadranu.

I ove godine najjeftinije opcija je ljetovanje na bh. moru. Apartman za četveročlanu porodicu u Neumu u trajanju od sedam dana s uključenim doručkom košta oko 800 KM.  

Privatni apartmani

- S obzirom na to da smo jeftiniji od Hrvatske i Crne Gore, turisti uzimaju apartmane na duži period. U samom centru Neuma je gužva, a juli i početak avgusta skoro kod svih su popunjeni. Ja sam u Primorskoj ulici, pored centra, i kod nas još ima mjesta. Hoteli su, koliko sam čula, skoro pa popunjeni. Kod mene je noćenje 20 maraka po osobi – rekla nam je Sabina Hamzić, vlasnica jednog apartmana.

Oni koji odluče ljetovati na Hrvatskom primorju ili uvijek popularnoj Makarskoj rivijeri, prema ponudama, za sedmodnevno ljetovanje za četveročlanu porodicu moraju izdvojiti između 1.500 i 3.000 KM.

Prema portalu Booking.com, mnogi su već rasprodali smještaje. Vlasnici apartmana izbjegavaju izdavanje na nekoliko dana, a i ako se odluče za to, cijena je dosta viša.

Ulcinj jeftiniji

Većina bh. građana godinama putuje u Crnu Goru s uvjerenjem da će proći mnogo jeftinije nego u Hrvatskoj. Ipak, turistički radnici upozoravaju da je to tačno samo za Ulcinj i okolna mjesta, dok su cijene u ostatku Crne Gore blizu onima na Hrvatskom primorju.

Najjeftiniji sedmodnevni boravak za četveročlanu porodicu, prema portalu Booking.com, košta od 721 KM u Ulcinju do 1.499 KM u Budvi. (avaz.ba)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 8

Bakir Izetbegović

Kakvo ljetovanje , treba se Alahu uzvišenom molit , ljetovanje je za nas malo teže hehe

Bakir Izetbegović

ma ujedem vas za gyjicu ja kod brata Erdogana i moja Sebija ( nije Srbija ) imamo sve đab đabile a vi moji glasači se kupajte u lavoru i u odječi jer je tako porućio uzvišeni Alah DŽ.Š. u prećasnom kur anu preko poslanika i proroka Muhameda !

Vucic

Primitivizam+Korupcija i ostali nikovi koje mijenja non stop je samo jedan obični bolesni bakirov lojavi smrdljivac i ništa više , pobjegao je iz ludnice i šara li šara , niko ga ne zarezuje nimalo

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije