Tržište

Turistička ponuda Srpske na "Beogradskom manifestu"

Turistička ponuda Srpske na "Beogradskom manifestu"
Foto: Ilustracija | Turistička ponuda Srpske na "Beogradskom manifestu"

BEOGRAD - Najveći regionalni festival turističkih destinacija i manifestacija "Beogradski manifest" na kojem će se i ove godine predstaviti Turistička organizacija Republike Srpske, biće otvoren kod spomenika "Pobjednik" na Beogradskoj tvrđavi, najavljeno je iz Predstavništva Srpske u Srbiji.

Svečanom otvaranju prisustvovaće direktor Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović, pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo Republike Srpske Dragana Ristić i savjetnik ministra Miladin Lazić, te direktor Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađen Cicović.

Na "Beogradskom manifestu", u okviru štanda Turističke organizacije Republike Srpske, predstaviće se Olimpijski centar "Jahorina", Banja "Vrućica", Etno-selo "Stanišići", Vinarija "Pajić" i vizitor centar "Pecka", Festival mladih "Dril end čil", te Evropski zimski festival mladih /EJOF/.

Na festivalu će biti prikazan novi promotivni video Republike Srpske i popularni promotivni video "Dril end čil" festivala.

"Beogradski manifest", koji će trajati do nedjelje, 26. maja, osmišljen je tako da se posjetiocima što vjernije prenesu autentičan duh i atmosfera, kao i kulturne i turističke vrijednosti Srbije i regiona.

 Otvaranje festivala najavljeno je za 15.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije