Književnost

Audible omogućio slušanje priča za najmlađe u kućnoj izolaciji

Audible omogućio slušanje priča za najmlađe u kućnoj izolaciji
Foto: N.N. | Audible omogućio slušanje stotina priča za najmlađe u kućnoj izolaciji

Servis Audible je otključao ogroman broj audio knjiga, u znak podrške svima koji su u svojim kućama i na taj način se bore protiv pandemije.

Zvaničnici ovog servisa, saopštili su da dokle god su škole zatvorene, audio zapisi priča će biti dostupni za slušanje. Sve što je potrebno je da odete na https://stories.audible.com/start-listen. To je moguće učiniti sa bilo kog pretraživača, bez prijavljivanja, kreditne kartice ili šifre.

Knjige koje su dostupne su iz sfera edukacije, zabave ili popularnih naslova. Od Frankeštajna, Šerloka Holmsa, do Vinija Pua. Na sajtu Audible-a piše: “Deca, odakle god da su, mogu istog trenutka da stream-uju neverovatnu kolekciju priča, uključujući naslove na šest različitih jezika, što će im omogućiti da nastave da sanjaju, uče ili samo budu deca.”

U objavi na njihovom sajtu stoji još: “Znamo da su ljudi u svojim kućama, u mnogim slučajevima sa decom školskog uzrasta. Priče imaju moć da zabave, nauče ali i zaposle njihove vijuge, kako bi bili aktivni, oprezni i uključeni.”

(radiotimes)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije