Književnost

Laguna i Delfi otvaraju svoj Sajam knjiga od 15. oktobra

Laguna i Delfi otvaraju svoj Sajam knjiga od 15. oktobra
Foto: Laguna.rs | Laguna i Delfi otvaraju svoj Sajam knjiga od 15. oktobra

Izdavačka kuća Laguna iz Beograda sa svojim lancem knjižara Delfi imaće svoj Sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra po cijeloj Srbiji na svim prodajnim mjestima, ali i putem interneta, saopštili su iz Lagune.

Tako je i najproduktivnija izdavačka kuća u Srbiji, sa 500-600 novih naslova godišnje, krenula u akciju sajamskih popusta za svoje romane, stručne knjige, bestselere, beletristriku u svakom gradu, u knjižarama Lagune i Delfi, a omiljena djela se mogu poručivati i onlajn iz svoje sobe.

Time se Laguna pridružila i ostalim izdavačima - Vulkanu i Kreativnom centru, koji su krenuli sa svojim akcijama takođe u svim knjižarama i onlajn.

Laguna najavljuje i druženje s domaćim piscima i potpisivanje knjiga, kako je uobičajeno uvijek na tradicionalnim sajmovima pisane riječi.

U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra veliki popusti i akcije biće dostupni kao zamjena za odloženi Beogradski sajam knjiga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije