Književnost

Memoari Demi Mur u knjižarama u Srbiji

Memoari Demi Mur u knjižarama u Srbiji
Foto: Arhiva | Memoari Demi Mur u knjižarama u Srbiji

Prva knjiga slavne holivudske glumice Demi Mur pod nazivom "Lice i naličje: Memoari" od danas se nalazi u prodaji širom Srbije, u izdanju kuće "Laguna" iz Beograda.

Glumica piše o svom životu, uspjesima i padovima na privatnom i poslovnom planu, poput autobiografije koja predstavlja priču o opstanku, uspjehu i predaji.

Demi Mur se u "Licu i naličju" često pita da li je dobra majka, dobra glumica, jednostavno, da li je bar u nečemu dovoljno dobra.

U svojim duboko iskrenim memoarima, jedna od nekada najplaćenijih američkih glumica otvoreno govori o turbulentnom odnosu sa majkom, svojim brakovima sa slavnim glumcima - Brusom Vilisom i Eštonom Kučerom, i pruža analizu svoje borbe da status zvijezde uskladi sa brigom o porodici.

Proslavila se hit filmom "Duh" uz Patrika Svejzija i Vupi Goldberg, a onda su se nizali trijumfi i značajne uloge sa slavnim kolegama - Tom Kruz i Džek Nikolson ("Nekoliko dobrih ljudi"), Robert Redford ("Nepristojna ponuda"), Alek Boldvin ("Porotnik", "Slep"), Geri Oldman ("Slovo srama"), Majkl Daglas ("Disclosure"), Robert De Niro i Šon Pen ("Nismo mi anđeli"), Kevin Kostner ("Mister Bruks"), Džef Danijels ("Mesareva žena") ili vojnička drama "Redov Džejn" Ridlija Skota.

Prikazi ove knjige u američkim magazinima kažu da je "Demi Mur iskrena kao rijetko koja moderna zvijezda visokobudžetnih filmova", kao i da "Ona istovremeno priča i o nevoljama i o izdržljivosti, i to bez dlake na jeziku."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije