Književnost

"Nebeski dlan" u Banskom dvoru

"Nebeski dlan" u Banskom dvoru
Foto: N.N. | "Nebeski dlan" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Promocija knjige "Nebeski dlan" Danijele Vejinović u organizaciji Udruženja za promociju i popularizaciju književnosti "Imperativ" biće održana u četvrtak sa početkom u 19 časova u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

 Autorka knjige rođena je u Banjaluci, gdje je završila Gimnaziju i već kao srednjoškolka, a kasnije i na tehničkim studijama, zainteresovala se za povezivanje naizgled suprotnih strana - egzaktnih nauka (posebno kvantne fizike) sa energetskim i duhovnim sferama. Danas živi i radi u Beogradu kao holistički terapeut. Iza sebe ima višegodišnju praksu u radu sa ljudima. 

Njena knjiga "Nebeski dlan" govori o odnosu čovjeka i neba. To je priča o njihovoj međusobnoj povezanosti. Kroz ovu knjigu, saznajemo da li je čovjek, kao djelić svega što čini život na ovoj planeti, potpomognut Nebeskim dlanom u trenutku kada se susreće sa raznim dilemama.

Sama knjiga, stil kojim je pisana, omogućava čitaocu da zastane na svakoj stranici i razmisli, analizira pročitan pasus, te da napravi osvrt na sopstveni život, konkretnu situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije