Književnost

"Noć knjige" od 14. do 18. decembra u 30 gradova Srbije i regiona

"Noć knjige" od 14. do 18. decembra u 30 gradova Srbije i regiona
Foto: Ilustracija | "Noć knjige" od 14. do 18. decembra u 30 gradova Srbije i regiona

BEOGRAD- Tradicionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana od 14. do 18. decembra u 30 gradova Srbije i regiona, na 62 lokacije u knjižarama "Delfi" i "Laguninim klubovima čitalaca", kao i na sajtovima (laguna.rs i delfi.rs).

Organizatori su kupcima, osim ponude više od 50.000 naslova, odličnog izbora poklon programa i fantastičnih popusta, spremili i poklone i obezbijedili besplatnu dostavu naručenih knjiga na teritoriji Srbije.

"Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, naslovi drugih izdavača, kao i originalni pokloni", saopšteno je iz "Lagune".

U saopštenju je naglašeno da se tokom svih mjeseci 2020. godine knjiga pokazala kao odlično društvo i dobar način da se iskoristi slobodno vrijeme.

"I tokom svih ovih meseci 'Laguna' i 'Delfi' knjižare su se trudile da knjiga uvek bude dostupna, a knjižare otvorene, poštujući sve mere predostrožnosti kako bismo sačuvali zdravlje svih nas. Dakle, knjiga je naša misija, i mi sa njom nastavljamo i u narednom periodu", poručili su iz "Lagune".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije