Književnost

Od utorka u prodaji "Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča"

Od utorka u prodaji "Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča"
Foto: V. TRIPIĆ | Od sutra u prodaji "Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča"

Ćirilično izdanje kolekcije "Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča" od sutra će se naći u prodaji u svim kioscima i bolje snabdjevenim prodajnim mjestima u Republici Srpskoj, a svakog narednog utorka, odnosno jednom sedmično, u prodaji će biti novi naslov.

Primarno namijenjena djeci uzrasta od četiri do 10 godina, ali i roditeljima te bakama i dekama koji će uživati čitajući knjige i gledajući predivne ilustracije sa mališanima, ovo je jedinstvena kolekcija čudesnih "Disneyjevih" priča napisanih lijepim književnim jezikom, prilagođenim dječjem uzrastu.

Jednostavnije rečeno, kolekcija "Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča" je predivno ilustrovana, savremena biblioteka u klasičnom izdanju.

"Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča" je kolekcionarsko izdanje o omiljenim junacima "Disneyjevog" svijeta, a svako, od okvirno 100 izdanja, posvećeno je jednom njegovom junaku ili priči.

Zahvaljujući ovim pričama djeca će saznati mnogo o svijetu i njegovim pravim vrijednostima, a uz to će obogatiti rječnik, znanje i dobro se zabaviti. Kolekcija pripada vrsti "Part-works" izdanja i koncipirana je tako da se knjige sakupljaju i čuvaju.

Zlatna enciklopedija posvećena je djeci s ciljem da se u njima probude najljepša osjećanja, a isto tako i da utiče na kreiranje ispravnog stava i samouvjerenosti. Kolekcija obiluje mnoštvom dobrih primjera pravde, dobrote, prijateljstva, pomoći slabijima i tolerantnosti. Na kraju serije formira se fantastična zbirka najljepših "Disneyjevih" priča - ukoliko se sakupe sva izdanja, knjige u nizu formiraju predivnu sliku ovih junaka.

Posebnosti ove kolekcije su štampa na A5 formatu, tvrde korice, a svaka knjiga je celofanirana.

Cijene i sistem prodaje

Čast da otvori prelijepu seriju "Disneyjevih" priča u kioscima imaće knjiga "Kralj lavova", koja će se u prodaji naći 5. oktobra po cijeni od 0,95 KM, 19. oktobra na kioske stiže druga knjiga "Snežana i sedam patuljaka", po cijeni od 3,95 KM. Treća knjiga, "Knjiga o džungli", na prodajnim mjestima će se naći 26. oktobra, a njena cijena, kao i cijena svih knjiga do kraja izlaženja kolekcije biće 6,95 KM.

Uz prvu knjigu mali i veliki čitaoci će dobiti poklon - podlogu za društvenu igru "Trkaj se s Disney junacima", uz drugu knjigu dolazi metar za praćenje rasta djeteta, a uz treću brendirani kartončić za vrata s natpisom "Ne uznemiravaj".

Prva knjiga u prodaji u kioscima biće tri sedmice, knjiga broj dva u prodaju ulazi u trećoj sedmice prodaje prve knjige i ostaje u prodaji dvije sedmice - jednu sedmicu sa prvom knjigom i jednu sedmicu sa trećom knjigom.

S povlačenjem prve knjige, u prodaju ulazi knjiga broj tri i takođe ćete je u kioscima moći pronaći dvije sedmice - jednu sedmicu sa drugom knjigom, a jednu sa četvrtom.

Ovaj sistem prodaje svakako će dobro doći onima koji ne stignu svaku knjigu kupiti u sedmici njenog izlaženja, a po sistemu preklapanja dva broja knjige će se prodavati sve do kraja izlaženja kolekcije "Disney Zlatna biblioteka čarobnih priča".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije