Književnost

Sljedeće sedmice promocija nove knjige Milanke Blagojević

Sljedeće sedmice promocija nove knjige Milanke Blagojević
Foto: N.N. | Sljedeće sedmice promocija nove knjige Milanke Blagojević
David Jojić

BANJALUKA - U okviru programa "Ljeto na stepenicama biblioteke" Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske u saradnji sa izdavačkom kućom "Imprimatur", organizuje promociju knjige Milanke Blagojević "Nervus vagus i druge priče". O knjizi će govoriti izdavač Boris Maksimović, recenzent Tanja Stupar Trifunović i autorka.

Program će, uz obavezno poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera, biti održan 4. avgusta sa početkom u 20 časova ispred biblioteke.

"'Nervus vagus i druge priče' je zbirka dopadljivih i čitljivih priča koje će snažnim emotivnim nabojem, interesantnim uplivima u svakodnevno i stalnim hodom između tragičnog i komičnog lako pridobiti svoje čitaoce i natjerati ih da naizgled obične stvari pogledaju na drugačiji način", navodi se u recenziji ove knjige.

Na prvi pogled benigne stvari su okidači koji sužavaju ili proširuju svijest junakinja i junaka. Tako kuvanje kiselog kupusa ili palente postaju vrata u unutrašnji život aktera priče u kojem bivamo suočeni sa njihovim momentima "pucanja".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije