Muzika

Baby Lasagna: Nemam zakazan nastup u BiH, ali bih volio da imam (VIDEO)

Baby Lasagna: Nemam zakazan nastup u BiH, ali bih volio da imam (VIDEO)
Foto: Nezavisne novine | Baby Lasagna: Nemam zakazan nastup u BiH, ali bi volio da imam (VIDEO)

​Baby Lasagna održao je svoj prvi veliki koncert nakon Eurosonga na Sea Star festivalu u njegovom rodnom Umagu. U umaškoj laguni Stella Maris bilo je oko 19 hiljada ljudi, a Lasagna ih je sve bacio u delirijum čim su krenuli prvi taktovi njegovog eurovizijskog hita "Rim Tim Tagi Dim". Publika je pjevala s njim uglas i sinhronizovano plesala popularni ples, a čulo se i skandiranje: "Marko, Marko!"

Mnogi posjetioci došli su obučeni u heklanu odjeću, te pjevali i ostale numere Baby Lasagne. 

Lasagna, odnosno Marko Purišić nastupio je nakon slovenske pjevačice Senidah, a izveo je i svoje dosad poznate pjesme "IG Boi" i "Don‘t hate yourself, but don‘t love yourself too much" te je premijerno predstavio i svoje nove pjesme.

Obzirom da se veče prije održao koncert Markovog omiljenog benda Rammstein on je u izjavi za Nezavisne istakao da nažalost zbog koncerta u Umagu nije mogao da ide na koncert. 

"Rammstein je potpuni vladar live koncerata, nažalost nisam bio ali sam pogledao sve videe i pročitao sve naslove nakon koncerta”, ispričao je Marko. 

@nezavisnenovine Baby Lasagna pred nastup na Sea Star festivalu @BabyLasagnaOffical #babylasagna #seastar #umag #hr #hrvatska #bih #srbija ♬ original sound - Nezavisne novine

Na press konferenciji prije nastupa na Sea Staru Baby Lasagna je govorio i o tome kako bi volio da se okuša na još nekoj sceni pored Hrvatske te kako još uvijek nema zakazan nastup u Bosni i Hercegovini ali bi volio da se to dogodi. 

"Jedva čekam da ljudi čuju i drugu stranu Baby Lasagne, jer se pjesme dosta razlikuju od "Rim Tim Tagi Dim", rekao je Marko, i najavio nove koncerte. Osim po Hrvatskoj nastupiće i u Poljskoj i Sloveniji, a otkrio je i veliku želju. 

"Želja mi je nastupiti u pulskoj Areni, a mogu vam najaviti i da će se to ostvariti”, tajanstveno je kazao Baby Lasagna.

@nezavisnenovine Baby Lasagna na Sea Star festivalu u Umagu #seastar #festival #babylasagna #music #rimtimtagidim ♬ original sound - Nezavisne novine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije