Muzika

Pratite nas na Google news

Josipa Lisac snimila spot za pjesmu "Daleko"

Josipa Lisac snimila spot za pjesmu "Daleko"
Foto: Youtube/Screenshot | Josipa Lisac snimila spot za pjesmu Daleko
Minja Šuković

Josipa Lisac, ovogodišnja dobitnica Porina za životno djelo iskoristila je predah od koncertnih aktivnosti za snimanje novog spota.

Pjesma "Daleko", autora Tonija Starešinića i Željke Veverec već je neko vrijeme spremna, ali situacija u kojoj se našao cijeli svijet poremetio je i planove za njenu objavu. Popuštanjem mjera propisanih stožerom civilne zaštite većina javnih površina i objekata je otvorena no, ova umjetnica odlučila je ukazati na još jednu nepogodu koja je zadesila njen grad, a to je zemljotres.

Za mjesto snimanja odabrala je Muzej za umjetnost i obrt u kojem je imala dva sjajna koncerta koja su dodano uveličali i njeni gosti,: Boško Petrović, Neven Frangeš, Gojko Tomljanović, Josip Grah i Željko Vlahović, a 1998. godine u istom je prostoru bila postavljena i izložba njenih slika koje potpisuje poznati fotograf Željko Koprolčec.

"Svidjela mi se pjesma, zgodna je, Željka je napisala lijepi tekst, a glazba je u Tonijevu stilu, rekla bih, vrlo današnja, u vremenu", rekla je o pjesmi Josipa Lisac.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije