Muzika

Najveće regionalne zvijezde i cjelodnevna zabava od 1. do 3. jula na Jahorini

Najveće regionalne zvijezde i cjelodnevna zabava od 1. do 3. jula na Jahorini
Foto: N.N. | Najveće regionalne zvijezde i cjelodnevna zabava od 1. do 3. jula na Jahorini

Vlado Georgiev, S.A.R.S, Kiki Lesendrić i "Piloti", Ceca, Aca Lukas, DJ Umek i DJ Dejan Milićević i "Nervozni poštar" samo su dio programa festivala "Jahorina HOT 2022", koji će biti održan od 1. do 3. jula 2022. godine na Jahorini.

Najveće regionalne muzičke zvijezde dovoljan su razlog za vikend bijeg na Jahorinu, a intenzivan program ovog festivala neće ostaviti mnogo prostora za odmor, ali organizatori najavljuju da će nestvarni prirodni ambijent olimpijske planine zasigurno nahraniti sva vaša čula.

"Jahorina HOT" već od petka počinje sa žurkom poslije posla u "Olimp baru", potom se nastavlja koncertom "Nervoznog poštara", a poslije toga ostaje na 1879 m nadmorske visine jer se zabava u "Olimp baru" nastavlja uz svjetski poznata imena DJ scene: DJ Umeka i Dejana Milićevića.

"Možda ćemo se malo odmoriti uz piće u hotelu 'Vučko' i balade Vlade Georgieva prije nego što nas Vlado digne sa stolica da plešemo uz njegove najveće hitove. Neće biti vrijeme za spavanje ni nakon nastupa Georgieva jer nastavljamo sa zabavom uz bend u hotelu 'Vučko' do ranog jutra", poručuju organizatori.

Sadržaj je spreman i za one koji na Jahorinu dolaze s djecom jer zabava počinje već od devet časova uz dječje horove "Čarolija" i "Vrapčići", mađioničara, dječji KUD i plesni studio, maskenbal te dječju predstavu.

"Program 'Family Day' obećava toliko dobrog sadržaja da ni oni koji su stigli na planinu bez djece neće moći da odole da ispred 'Olimp bara' đuskaju, pjevaju, skaču na trampolini, uče da pale vatru i postavljaju šator te igraju vrhunski zabavne igre koje nakon svog predavanja o NTC učenju priprema najveće regionalno ime zdravog, pametnog i zabavnog odgoja i odrastanja, profesor Ranko Rajović i njegov tim", riječi su organizatora.

Nakon toga zabava se nastavlja uz bend S.A.R.S, dok će veče u hotelu "Vučko" svakako da začini Aca Lukas sa svojim neponovljivim hitovima.

Ni nedjelja na "Jahorina HOT" nije rezervisana za lagani tempo... Organizatori su se pobrinuli da od samog jutra krenu sa zumba zabavom ispred "Olimp bara", a potom će se svim prisutnima pružiti prilika da sami spreme neko jelo na Jahorina Cooking Show.

Odmah poslije dobre domaće hrane i zabavne gužve u kuhinji na otvorenom svoje najveće hitove sviraće nam Kiki Lesendrić i "Piloti". Nakon koncerta Kikija Lesendrića, u hotelu "Vučko" će da nastupi i regionalna zvijezda Ceca.

"Važno je spomenuti da su sve aktivnosti u okviru 'Family day' manifestacije u potpunosti besplatne, dok će se ulaz na koncerte naplaćivati. Karte za spektakularne nastupe moguće je kupiti na portalu i prodajnim mjestima kupikartu.ba, kao i u hotelu 'Vučko' na Jahorini te u prostorijama agencije 'Travel4fun' Banja Luka", poručuju organizatori festivala.

Adrenalinske atrakcije

Uz intenzivan program festivala ne treba zaboraviti da s radom od 1. jula kreću i mnogobrojne adrenalinske atrakcije koje su neizostavan segment ljetne ponude Olimpijskog centra Jahorina. Organizatori pozivaju sve posjetioce festivala da iskuse vrhunski doživljaj svih atrakcija koje nudi Jahorina. Jer, doći na ovu planinu ljeti, a ne probati jednu od najdužih staza boba na šinama u Evropi, ili ne probati zipline preko jezera, offroad karting, ljetno sankanje, OLIMP zabavni park i još niz drugih atrakcija bila bi prava šteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije