Muzika

Nova decenija: "Freshwave" sprema najveće izdanje festivala do sada!

Nova decenija: "Freshwave" sprema najveće izdanje festivala do sada!
Foto: Ustupljena fotografija | Nova decenija: "Freshwave" sprema najveće izdanje festivala do sada!

BANJALUKA - Nakon što je prošlog ljeta, u okviru velike jubilarne proslave deset godina "Freshwavea", više od devedeset izvođača nastupilo na tvrđavi Kastel, po riječima organizatora zaokružena je prva decenija najboljeg muzičkog festivala u BiH.

"Iza nas je deset godina nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, a sada je vrijeme za novu deceniju. Deceniju još snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda", navodi se u saopštenju organizatora.

Nastavljajući konstantan rast festivala, "Freshwave" želi da svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, ponudi jedinstveno festivalsko iskustvo. A sve to kroz inovativne i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, savremen festivalski kamp, ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu.

Predstojećeg ljeta, od 10. do 12. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel održaće se novo, a sasvim sigurno i najveće izdanje festivala do sada, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom.

Prvi talas izvođača koji će nastupiti na "Freshwave" festivalu 2023. godine biće objavljen u ponedjeljak, 27. marta, zajedno sa detaljnim informacijama o kupovini festivalskih ulaznica, koje će najvjernijim fanovima biti dostupne po najpovoljnijim cijenama.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije