Muzika

Sia predstavlja novi singl "Together"

Sia predstavlja novi singl "Together"
Foto: N.N. | Sia predstavlja novi singl "Together"

Sia, koja je oduševila novim albumom "This Is Acting", i globalnim hitom "Cheap Thrills" i iza koje je devet nominacija za nagradu Grammy, predstavlja prvu od deset pjesama koje će se naći na soundtracku filma "Music" koji režira.

Iako je videospot za istoimenu pjesmu objavljen prije svega 16 časova već ima preko pola miliona pregleda na Youtube-u.

Pjesma "Together" i prateći video spot omogućili su obožavateljima uvid u režiserski debi muzičarke u kojem glume Kejt Hadson, Lesli Odom Jr. i Medi Ziegler.

Protagonistica filma, Zu koju utjelovljuje Kejt Hadson, odnedavno se uspješno nosi s ovisnošću o alkoholu. Dok pronalazi svoj put zatekne je vijest da će postati staratelj svoje polusestre Mjuzik, mlade djevojke s autizmom. Sia kroz film istražuje njoj dvije omiljene teme – kako pronaći svoj glas i šta to znači stvoriti porodicu.

Scenarij za film "Music" napisali su Sia i Dalas Klejton, a baziran je na kratkoj priči koju je muzičarka napisala 2007. Pjesmu "Together" napisali su Sia i Džek Antonof.

Sia je jedna od najvećih pop zvijezda i vlasnica je brojnih video spotova koji broje preko milijardu pregleda te je autorica nekih od najvećih globalnih hitova koje su izveli Bijonse, Kanje Vest, Rijana, Britni Spirs, Keti Peri i brojni drugi.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije