Pozornica

Salve smijeha na izvođenju predstave "Hotel 88" u Banjaluci

Salve smijeha na izvođenju predstave "Hotel 88" u Banjaluci
Foto: Minja Šuković / Nezavisne novine | Salve smijeha na izvodjenju predstave “Hotel 88” u Banjaluci

BANJALUKA - Ljubav, strast i ljubomora, uz salve smijeha, obilježili su drugo veče “Aprilili” festa u sklopu kojeg je odigrana hit predstava “Hotel 88”.

Predstava prati dva bračna para koja dolaze u hotel na medeni mjesec, što se na prvu čini kao obična i posve izlizana radnja jedne predstave no glumačka postava u sastavu Andrija Kuzmanović, Tamara Krcunović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić ovu priču donijela je na najzabavniji mogući način i prepunu salu ispunila gromoglasnim smijehom od samih početaka igranja.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi u njemu proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u isti taj hotel s potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88 životi ovih četvero ljudi doživljavaju strašne, ali i urnebesne promjene.

Predstava je rađena po motivima teksta “Privatni životi” engleskog književnika Noëla Cowarda.

Muško-ženski odnosi, ljubav, strast, preljuba, uz naglašenost stereotipa i takozvanih iskrivljenih pošasti današnjeg vremena uz fantastičnu improvizaciju vrsnih glumaca pokazala se kao dobitna kombinacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije