Jet set

Amber Herd opet prozvala Džonija Depa, pa priznala da ga još uvijek voli

Amber Herd opet prozvala Džonija Depa, pa priznala da ga još uvijek voli
Foto: Tanjug/AP Photo/Joel Ryan | Amber Herd opet prozvala Džonija Depa, pa priznala da ga još uvijek voli

Amber Herd je izazvala svog bivšeg muža Džonija Depa da snimi sopstveni TV intervju "ako ima problema" sa njom ponavljajući svoje klevetničke navode da ju je tukao tokom u intervju koji je ona dala za emisiju "Today" prije nekoliko dana.

Glumica je postavila hrabri ultimatum svom bivšem supružniku preko portparola u petak, nekoliko sati prije nego što je njen intervju sa voditeljkom emisije "Today" emitovan u potpunosti.

"Ako gospodin Dep ili njegov tim imaju problem sa ovim, preporučujemo da lično Džoni sedne sa Savanom Gatri na sat vremena i odgovori na sva njena pitanja", rekao je portparol za "DailiyMail" nakon emitovanja serije snimaka iz intervjua u emisiji u kojoj je Herd okarakterisala Depa kao "lažova" i udvostručio tvrdnje da ju je tukao i seksualno napao tokom njihove veze.

Tokom preliminarnog snimka iz intervjua, Herd je takođe objavila "punu fasciklu" bilješki svog terapeuta, za koje tvrdi da su novi dokazi koji dokazuju njene navode o fizičkom i seksualnom zlostavljanju od strane njenog bivšeg muža Džonija Depa, uprkos tome što su bilješke već odbačene od strane sudije u njenom slučaju za klevetu.

Podsjetimo, Amber je u intervjuu u emisiji "Today" ponovo govorila o, kako tvrdi, nasilju koje je trpjela od strane Depa insistirajući da njen nedostatak vidljivih povreda ne znači da su njene tvrdnje "lažne".

Na pitanje voditeljke Gatari da li ostaje pri prethodnoj izjavi da "još uvijek voli" svog bivšeg muža, Herd je odgovorila:

"Da. Apsolutno. Apsolutno. Volim ga. Voljela sam ga svim srcem i trudila sam se najbolje što sam mogla da duboko prekinuta veza uspije. I nisam mogla. Uopšte nemam loša osjećanja ili zlu volju prema njemu. Znam da bi to moglo da bude teško da se razumije ili bi moglo biti zaista lako razumjeti, ako ste ikada nekoga voljeli."

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije