Jet set

Britni Spirs "nestala" sa Instagrama

Britni Spirs "nestala" sa Instagrama
Foto: Print Screen/Instagram | Britni Spirs "nestala" sa Instagrama

Pjevačica Britni Spirs (40) poznata je po neočekivanim i golišavim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, međutim njen nalog na ovoj mreži više ne postoji.

Niko ne zna šta se zapravo dogodilo sa Instagram profilom poznate pjevačice, a njeni pratioci su pomislili da je razlog uklanjanja profila njeno konstantno objavljivanje izazovnih slika, koje Instagram "kažnjava" tako da ih ukloni jer krše poslovnu politiku.

Ipak, postoje i oni koji smatraju da je, s obzirom na to da je Britni i dalje aktivna na Twitteru i sa pratiocima dijeli misli o sreći, profil na Instagramu obrisala sama.

"Učim da je svaki dan novi list i pokušavam da budem bolja osoba i radim ono što me čini srećnom. Da, danas biram sreću. Svaki dan sebi govorim da bi trebalo da otpustim bol i gorčinu koju nosim, i pokušavam da oprostim sebi i drugima za stvari koje su nekoga povrijedile", napisala je pjevačica na Twitteru samo nekoliko sati nakon što je nestala sa Instagrama.

"Želim da budem neustrašiva kao kada sam bila mlađa i da ne budem toliko uplašena. Molim se da ima istine u Duhu Svetom i nadam se da je taj duh i sa mojom djecom! Da, danas biram sreću i radost, dodala je.

Pjevačici inače ovo nije prvi put da nestaje sa Instagrama. Nekoliko puta je sama pravila pauzu od te mreže, a uglavnom bi se vratila nakon nekoliko dana pa se mnogi nadaju da će tako biti i sada.

"Mnogi lošiji trenuci koje Britni ima ovih dana su samo dio prilagođavanja ovom novom poglavlju njenog života. Ona nije bila slobodna žena preko 13 godina. Sada je samo nebo granica", rekao je nedavno izvor za Page Six.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije