Jet set

Iz Rusije s ljubavlju - Marija Liman

Iz Rusije s ljubavlju - Marija Liman
Foto: N.N. | Iz Rusije s ljubavlju - Marija Liman

Reprezentativci Rusije iz dana u dan dobijaju sve veću podršku kako javnosti, tako i navijača, a među tifozima koji u stopu prate ruske fudbalere na Mundijalu je i zanosna Marija Liman.

Jedna od najzanosnijih Ruskinja od prvog dana Svjetskog prvenstva svojim fotografijama putem Instagrama (prati je 418.000 fanova) skreće pažnju domaćih i svjetskih medija.

Njen profil je posljednjih dana prebukiran seksi fotografijama na kojima pozira sa obilježjima Rusije i time daje podršku nacionalnoj selekciji koja je nakon dva kola osigurala plasman u osminu finala. Oduševljena igrama, Marija se tako u kratkom periodu slikala u brojnim gradovima i na stadionima sa rekvizitima Rusije. Ova 25-godišnja Ruskinja tako se sama izborila da uđe u užu konkurenciju za najseksi navijačicu na Mundijalu.

Marija je inače model, glumica i TV prezenter. Učestvovala je na brojnim međunarodnim takmičenjima, a prije tri godine krasila je i naslovnicu "Plejboja". Ona je najavila da će se poslije svake pobjede izabranika Stanislava Čerčesova skinuti gola, što je i ispunila nakon prva dva kola. Istakla je da će pratiti sve utakmice ruske reprezentacije, a priznala je da joj je najdraži ujedno i najseksi reprezentativac Fedor Smolov, fudbaler Krasnodara.

Podsjetimo, Rusija je sjajno otvorila šampionat. Prvo su domaći fudbaleri savladali Saudijsku Arabiju (5:0), a zatim i Egipat (3:1). U posljednjem kolu Grupe A za prvo mjesto će se boriti protiv Urugvaja. Taj susret igra se u ponedjeljak u Samari.

Foto Instagram

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije