Jet set

Kortni Lav otkrila kako joj je Džoni Dep spasio život

Kortni Lav otkrila kako joj je Džoni Dep spasio život
Foto: Print Screen/Instagram/courtneylove | Kortni Lav otkrila kako joj je Džoni Dep spasio život
N.N.

Američka pjevačica Kortni Lav otkrila je da joj je Džoni Dep spasio život poslije predoziranja krekom i tako joj pomogao u najmračnijem periodu njenog života.

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba The Viper Room u Los Anđelesu.Tada sam bila zavisnik od heroina, bilo je to 1995. godine", istakla je Kortni Lav.

Napomenula je da su socijalne službe pomogle njenoj kćerki Frensis da prebrodi taj period.

"Džoni Dep je napisao pismo mojoj kćerki o tome na četiri stranice, iako se tada nismo dobro poznavali. Moju kćerku je pokušavao da utješi na njen 13. rođendan. Poslao je limuzinu za Frensis i njene drugarice", rekla je Kortni Lav.

Kortni je pružila podršku i Džonijevoj bivšoj supruzi Amber Herd, sa kojom se sudi.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, na svijetu, mnogo prije nego što je TikTok nastao. Razumijem kako se Amber osjeća. Možete li da zamislite da ste na njenom mjestu?", rekla je Kortni.

Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritikovali zbog tog poteza. Ponovo je objasnila da ne želi da se svrstava ni na čiju stranu.

"Želim da budem neutralna. Neću nikoga maltretirati. Dovoljno sam bila maltretirana tokom života", napomenula je Kortni Lav.

 

(RTS)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije