Jet set

Mariji Šerifović na nastupu povrijedila rame

Mariji Šerifović na nastupu povrijedila rame
Foto: Screenshot/Instagram | Mariji Šerifović na nastupu povrijedila rame

Marija Šerifović večeras je nastupila u jednom beogradskom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je slučajno udarila dok se pjevačica fotografisala sa fanovima.

Naime, do incidenta je došlo kada je Marija završila nastup i željela da se fotografiše sa fanovima. Žena je tada uletjela u masu i pjevačicu udarila u ruku.

"Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše s decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom. Povreda koju je Marija zadobila, po svemu sudeći nije naivna, ona se u nekoliko navrata žalila na bolove, pa će morati na pregled", rekao je izvor za Informer.

Mariju je gospođa izludila, zbog čega ju je bijesno upitala:

"Ovo nije bilo u redu! Šta mislite da ja sada siđem sa bine i vama polomim zube?", bijesno je pitala Marija.

Marija se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i otkrila šta se desilo, a na snimku se može primijetiti da Marija drži led na ramenu:

"Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina rešila da siđem u prve redove i pozdravim svu dečicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz 'prevelike ljubavi' izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi kad se malo oglasi. Narod nije normalan, izvali mi žena rame", rekla je Marija.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije