Jet set

Traži se nova mis Mundijala: Aga Borin zaludjela planetu

Traži se nova mis Mundijala: Aga Borin zaludjela planetu
Foto: N.N. | Traži se nova mis Mundijala: Aga Borin zaludjela planetu

Za razliku od fudbalera, navijači Poljske definitivno su odnijeli pobjedu na tribinama, a može se reći i nakon cjelokupnog prvog kola Mundijala u Rusiji. Navijačice Poljske opčinile su sve kada su se pojavile na moskovskoj "Areni" na utakmici protiv Senegala.

Iako nisu imale previše razloga za slavlje, jer je afrički tim slavio sa 2:1, tri navijačice Poljske ukrale su pažnju svjetskih medija.

Među hiljadama poljskih navijača koji su stigli u Moskvu izdvojile su se tri atraktivne ljepotice. Radi se o modelu Agi Borin, Marti Barčok, koja je prije dvije godine ponijela titulu mis Evropskog prvenstva u Francuskoj, i Karolini Emus. Prema broju fotografija i reakcijama medija i navijača, pobjedu je odnijela zanosna Aga, koju  proglašavaju novom mis Mundijala. Nju već sada upoređuju sa zamljakinjom Natalijom Siviek, koja je slavu odnijela tokom Eura 2012. godine.

Njene fotke iz Moskve brzinom svjetlosti su dospjele u sve medije koji izvještavaju sa Svjetskog prvenstva. Aga već godinama radi kao foto-model. Postala je poznata i kada je osvojila titulu za mis foto i mis bikinija na takmičenju "World Next Top Model" u Libanu.

Koliko će se seksi Poljakinje zadržati u Rusiji i hoće li dočekati narednu fazu takmičenja, zavisiće prije svega od reprezentativaca Poljske, koji će u preostala dva duela tražiti neophodne pobjede protiv Kolumbije i Japana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije