Jet set

Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom, pa "zapalio" mreže

Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom, pa "zapalio" mreže
Foto: Tanjug | Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom, pa "zapalio" mreže
N.N.

Vojin Ćetković slovi za jednog od omiljenijih glumaca na ovim prostorima, a svoj privatni život se trudi da sačuva od javnosti.

Zato je malo poznato da Vojin ima rođenog brata sa kojim često provodi slobodno vrijeme uživajući u pecanju.

Glumac je nedavno podijelio zajedničku fotografiju sa svojim bratom, uz duhovit opis "Proleće sa Deda Mrazom", a ispod su se nizali komentari na njihov račun i na to koliko liče, dok se posebno izdvojio komentar: "Neka podigne ruku Vojin Ćetković", "Nagrada sledi onom koji pogodi koji je na slici Vojin".

Inače, brat Vojina Ćetkovića je takođe u svijetu filma, ali iza kamere. Bojan Ćetković je ostao u Kruševcu i takođe napravio karijeru u pozorištu, ali na drugačiji način. On je zaposlen u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

Inače, glumac je više puta isticao da je za njegovu karijeru zaslužan prije svega njegov brat od strica Milovan, jer ga je on uveo u svijet glume.

"Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata, koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu 'Teatru Za'. Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije", otkrio je Vojin u jednom intervjuu.

 

 

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije