Jet set

Zanosna ambasadorka Mundijala u Rusiji: Mesi je veći genije od Ronalda

Zanosna ambasadorka Mundijala u Rusiji: Mesi je veći genije od Ronalda
Foto: N.N. | Zanosna ambasadorka Mundijala u Rusiji: Mesi je veći genije od Ronalda

Ambasadorka nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji Viktorija Lopireva nekoliko sedmica uoči Mundijala govorila je o omiljenim fudbalerima te otkrila ko je za nju najbolji fudbaler svijeta.

Bivša mis Rusije i vjerovatno najzgodnija ambasadorka ikada je proteklih mjeseci naporno radila kako bi na najbolji način promovisala najznačajniji sportski događaj godine. U jednom od posljednjih intervjua slavna Ruskinja govorila je o dvije najveće zvijezde koje će nastupiti na SP.

"Ako govorite o najboljem igraču na svijetu, onda je to Lionel Mesi. Naravno, uvijek postoje ta poređenja s Kristijanom Ronaldom, ali ja imam svoje mišljenje i veoma poštujem obojicu. Takođe moram da spomenem i Nejmara, koji je, osim što je sjajan igrač, super momak. Ako samo govorimo o fudbalskim vještinama, najveći genije među njima je Mesi", rekla je ruska ljepotica.

Lopireva, koja je inače fan Mančester junajteda, istakla je da joj je jedan od omiljenih fudbalera Pol Pogba, a upravo se on, po mišljenju jedne od najatraktivnijih Ruskinja, nalazi na listi najbolje odjevenih fudbalera.

"Pogba me impresionira svojim stilom i njega bih uključila u prva tri. Nejmar zna kako se obući i veoma je moderan. Za Ronalda bih rekla da je previše jednostavan. Graciano Pele je vrlo zgodan", naglasila je seksi ambasadorka, koju inače na Instagramu prati skoro dva miliona fanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije