Ljubav i seks

4 najstrastvenija znaka Zodijaka

4 najstrastvenija znaka Zodijaka
Foto: Pixabay | 4 najstrastvenija znaka Zodijaka

Neki znakovi mogu itekako začiniti ljubavni život, bilo da njihova strast dolazi iz uma ili iz srca.

1. Škorpija

Škorpija je najatraktivniji i najstrastveniji znak. On je tajnovit i otkriva svoje najskrivenije tajne samo svojim najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpionu, budite spremni da izdržite toliku toplinu. 

Zbog njegove strastvene prirode, možete pomisliti da je vatreni znak, ali on je zapravo vodeni znak, stoga sa Škorpijom, morat ćete ili potonuti ili plivati.

2. Ribe

Ribe su najsramežljivije. One žele znati da su voljene, obožavane i željene i nerijetko će vrijeme provesti sanjajući o ljubavi s vama umjesto da vam je iskažu tijekom dana.

Ribe su strastvene i osjećajne te su kroz usmjeravanje strasti u stvaralaštvo u stanju izraziti svoje emocije na opipljiv način. Većina Riba posjeduje duboke emocije, ali mnogi od njih nisu sasvim uvjereni da su vrijedni ljubavi.

3. Lav

Lavovi su strastveni u odnosima i s idejama. Moraju imati sve najbolje, čak i partner mora biti najbolji. Oni će okrenuti svijet kako bi se osjećali važno. Vole sa strašću i entuzijazmom, ostavljajući vas u stalnoj potrebi i žudnji za većom dozom toga, ali mogu postati dominantni i zahtjevni kada je riječ o njihovim potrebama.

Ako volite Lava, to vas stavlja u pokoran položaj u svakom trenutku. Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, omogućite mu da preuzme vodstvo.

4. Vaga

Vage su stvorenja koja vole ravnotežu. Oni vole davati, ali zbog svoje diplomatske naravi očekuju reciprocitet. One su strastvene u ljubavi, ali ne na zahtjevan ili agresivan način.

Ljubav s njima uključuje šetnje na plaži, večere uz svijeće, ljupke darove i koketne susrete koji hrane njihovu potrebu za romantikom i povezivanjem s drugima. Ako želite miran, pun ljubavi i ne pretjerano ekspresivan odnos, Vaga je znak za vas, prenosi Atma.

(24sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije