Ljubav i seks

5 najboljih pravila kvalitetnog seksa

5 najboljih pravila kvalitetnog seksa
Foto: Pixabay | 5 najboljih pravila kvalitetnog seksa
N.N.

Intimnost sa voljenom osobom nije samo zadovoljstvo, to je energija koja je izuzetno važna za svakoga. Upravo seksualna energija i zadovoljstvo daje muškarcu snagu za postizanje ciljeva, ženi - ljepotu, samopouzdanje i sposobnost da inspiriše i ispuni svog partnera.

Seksolog, psiholog i terapeut preporučuje TOP pet pravila za kvalitetan seks, kako se u sumanutom ritmu života ne bi lišili svih emocija koje daje seksualna intimnost.

1. Usporite

Odvojite bar jedno veče nedjeljno samo za vas dvoje. Na trenutak zaboravite probleme i brige - danas postojite samo vas dvoje.

2. Govorite

Zapamtite koliko vam je važna i bliska vaša voljena osoba. Recite mu o svojim osjećanjima, željama, fantazijama. Bez tvrdnji i dijela - danas samo ljubavna priznanja i komplimenti.

3. Promijenite lokaciju

Svi volimo svoj dom, ali pored pozitivne, on je i sidro koje će vas podsjetiti na sve gore navedene nepotrebne emocije. Hotelska soba, motel, seoski klub - promjena lokacije u velikoj mjeri utiče na raspoloženje, prenosi zenskimagazin.rs.

4. Atmosfera

Večera u ugodnom kafiću, čaša vina, svijeće, omiljena jela, sve ovo stvara pravo raspoloženje i pomaže da se opustite.

5. Pripremite se

Da li se sjećate kada ste izašli ​​na vaš prvi sastanak? Bili ste uzbuđeni, birali odjeću i spremali se satima. Iako živite u istoj kući, obucite se što privlačnije i seksi, pokažite partneru da nije ravnodušan prema vama.

Mnogi evropski parovi imaju dobru tradiciju - "veče za divljenje". Ovo je veče za dvoje, kada se nikuda ne žure i mogu da uživaju jedno u drugom. Ovo vam omogućava da održite strast i intimnost dugi niz godina. Mnogi parovi nemaju priliku da dugo budu sami, da stenju glasno, da nose erotske kostime ili da igraju igrice. Na kraju krajeva, to je tako neophodno za pun intimni život. Za takve svrhe postoje hoteli sa dekoracijom za svaku seksualnu fantaziju, gdje je sterilna čistoća, potpuna anonimnost, odlična zvučna izolacija i mogućnost da uradite šta vam srce poželi. U Evropi su takvi hoteli standardna praksa.

(Prva)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije