Ljubav i seks

5 pitanja o seksu koja bi muškarci željeli da postave ženama

5 pitanja o seksu koja bi muškarci željeli da postave ženama
Foto: Unsplash | 5 pitanja o seksu koja bi muškarci željeli da postave ženama

Svi se borimo sa određenim nesigurnostima kada je seks u pitanju. Kada smo goli i kada stupamo sa nekim u seksualni odnos, osjećamo se najranjivije i u tim trenucima nam niz pitanja okupira misli.

Ključna razlika je u tome da se žene u najvećem broju slučajeva bore sa nesigurnostima vezanim za svoj fizički izgled, dok muškarce muče pitanja vezana za performans.

1. Da li je veličina zaista važna?

Muškarce uvijek muči ovo pitanje, ma koliko ih ubjeđivali da veličina zaista nije presudna, jer bez dobre tehnike ni najdarovitiji neće ostati upamćeni. Štaviše, ako je penis prevelik, velike su šanse da će to biti bolno i neprijatno iskustvo.

2. Da li je važno trajanje seksa?

Kako ne bi prebrzo završili, muškarci koriste razne trikove, poput razmišljanja o nečemu sasvim drugom. Međutim, isti trikovi ponekad mogu produžiti seks i više od pola sata, što je za ženu prilično neprijatno. Kažemo da – važno je trajanje, a da bi žena bila zadovoljna, seks bi u prosjeku trebalo da traje 15 do 20 minuta.

3. Da li je predigra precijenjena ili potcijenjena?

Većina žena voli predigru. Međutim, to ne znači samo ljubljenje, maženje i slično. Način na koji muškarac razgovara sa vama, prethodni sastanci i vrijeme provedeno zajedno prije seksa takođe se mogu smatrati 'zagrijavanjem' za seks.

Međutim, ponekad je brz, spontan seks na kuhinjskom stolu strastven jednako kao i seks sa predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome što je seks sa predigrom bolji od seksa bez predigre, već u tome što je drugačiji.

4. Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Prije bi se moglo reći da se žena osjeća izdano ako joj partner ne priušti orgazam. Međutim, ovo je glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam važan gotovo koliko i muškarcima, jedina razlika je u tome što ne osjećaju bol u predjelu intimnih organa ako se uzbude a ne osjete ga.

5. Da li je oralni seks bolji od klasične penetracije?

Muškarci vole kada ih partnerka oralno zadovoljava i mnogo više pričaju o tome jedni sa drugima nego o običnom seksu. Zato se i čude kada žena ne voli oralni seks, čak i kada se njima pruža, a ima ih.

Ženama bi trebalo dati vremena da same odluče kada je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima, oralni seks bi se mogao opisati kao prijatelj koji rijetko izlazi, ali kada izađe, odlična zabava je zagarantovana, piše Cosmopolitan.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije