Ljubav i seks

Ako vam se udvara neki od ovih momaka, bježite glavom bez obzira

Ako vam se udvara neki od ovih momaka, bježite glavom bez obzira
Foto: Pixabay | Ako vam se udvara neki od ovih momaka, bježite glavom bez obzira

Upoznale ste nekog dečka i na prvu loptu vam se čini kao pravi pogodak na lotou? Možda ne bi bilo loše da provjerite još jednom.

Istinski romantici uvijek će vam reći da postoji ljubav na prvi pogled. Možda i postoji, ali ponekad vam tek bolja analiza ponašanja određene osobe može otkriti želite li da provodite vrijeme s njom ili ne. Takođe, postoje i frajeri s kojima ćete veoma teško biti srećne, a ovo su upravo oni koje treba da izbjegavate u širokom luku.

Mamin sin

On je savršen i najbolji. Barem ako pitate njega. I njegovu mamu. Jako je vezan uz svoju mamu i ima (pre)visoko mišljenje o samom sebi, a prepoznaćete ga po tome što uvijek mora biti u centru pažnje i ne bi imao ništa protiv toga da cijeli dan provedete "pjevajući mu hvalospjeve", piše Index.hr. Osim toga, vjerovatno puno pažnje posvećuje oblačenju i sopstvenom izgledu pa nemojte da se začudite ako shvatite da ima više cipela nego vi.

Lokalni zavodnik

Sve vaše prijateljice su čule za njega? Ovo bi mogao da bude prvi signal za uzbunu. S njim ćete se vjerovatno osjećati kao kraljica, a mogao bi da vas časti i skupim večerama, ali i obasipa poklonima. Ipak, isto tako bi ovaj iskusni zavodnik mogao jednaku pažnju da posvećuje i drugim ženama. Priprema, pozor, bježite! Ne treba vam to u životu.

Adrenalinski zavisnik

Nema ništa loše u tome da je dečko na kog ste bacile oko zaljubljenik u sport i zdrav život. Ako ga zabavljaju samo adrenalinske avanture i većinu vremena provodi testirajući sopstvene granice, zapitajte se da li možete da pratite njegov tempo. Vjerujte, on ne planira da stane samo kako biste ga vi stigle.

Karijerista

Vaš prvi dejt je protekao u razgovoru o njegovom poslu. Iako je ambicioznost vrlina, pripazite se. Ako prvi dolazi na posao, a posljednji odlazi sa njega i gotovo svakodnevno odlazi na piće s kolegama, onda je pred vama školski primjer karijeriste. To je dečko kome je posao na prvom mjestu, a sve ostalo na drugom. Ne znamo na kojem biste onda bili vi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije