Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Bakin recept: Dvije namirnice učiniće da izgubi glavu za vama

Bakin recept: Dvije namirnice učiniće da izgubi glavu za vama
Foto: Pixabay | Bakin recept za zavođenje: Dve namirnice učiniće da izgubi glavu za vama
N.N.

Uzalud se uzdamo u horoskope, položaj zvijezda, male trikove koje pronalazimo u ženskim magazinima… Naše bake su još davno odgonetnule tajnu kako zavesti muškarca.

Dakle, koja je to dobro čuvana tajna kad je riječ o osvajanju muškog pola?

Sigurno ste čuli za izreku da put do muškog srca vodi preko stomaka, ali ako je vjerovati našim bakama, nije ni svaka hrana adut kad je riječ o igri zavođenja.

Na osnovu ličnog iskustva, najstarije članice naše familije kažu da su kiseli krastavci i šunka siguran recept koji će učiniti da se zauvijek uselite u srce voljenog muškarca. Kako kažu, kombinacija kiselog i slanog poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost, a raspiruje i strasti kod muškaraca.

Zato, ako vjerujete svojim bakama, sljedeći put kad vam u posjetu dođe voljeni muškarac, poslužite ga ovim klasičnim predjelom. Ko zna, možda i upali...

Postoji još jedan savjet naših najstarijih, podjedanko iznenađujuć, a tiče se ulaska u brak. Po njihovom mišljenju daleko je bolje vjenčati se nakon kraćeg poznanstva sa budućim mužem, neko nakon duge veze.

Zašto? Činjenica je da se parovi u dugim vezama "istroše" i obično u brak stupaju kako bi prešli na sledeću etapu ljubavnog odnosa, tačnije kako bi zasnovali porodicu. I danas, nama to zvuči kao sasvim logičan korak. Iako na papiru djeluje da su ovakvi brakovi dugovečniji, statistike im ne idu u prilog.

Naše bake su izgleda bile nešto romantičnije, pa vjeruju da ništa ne učvršćuje ljubav tako dobro kao problemi koji se zajedničkim snagama prevazilaze. Kako kažu, tamo gdje razum bira, ljubavi nema...

(Mondo.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije