Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Britanski par vodi ljubav isključivo za Božić

Britanski par vodi ljubav isključivo za Božić
Foto: Arhiva/Ilustracija | Britanski par vodi ljubav isključivo za Božić
N.N.

Britanka Džen Stefanes (23) sa svojim se vjerenikom, koji je godinu dana stariji od nje, vodi ljubav samo jednom godišnje i to 25. decembra - za Božić.

"Znam da to zvuči ludo, ali funkcioniše. Činjenica da smo seks izdvojili samo za Božić zapravo nas je ojačala kao par, sada se želimo još više. Srećni smo s tim da se samo ljubimo i mazimo ostatak godine", otkrila je ova mlada djevojka, piše "The Sun".

Umjesto gledanja božićnih filmova, imaju strastvenu noć u krevetu, a prošle godine su na taj način začeli i ćerkicu Arabelu koja sada ima tri mjeseca.

"Samo zato što nismo opsjednuti seksom, nismo ludi. Sve se isplati zbog iščekivanja i čežnje. Božić je najbolji dan u godini, a zašto da nam ne bude još bolji? Ne očekujem da će ljudi shvatiti naša pravila. Ovo je naš način i ne zanima nas što drugi misle. Naša veza je snažnija i nikada ne bismo promijenili svoju odluku", rekla je ona.

Tvrdi da je seks najbolji božićni poklon koji može da da svom vjereniku. Taj dan je, dodaje, poseban za njih pa su odlučili prikladno da ga proslave. Naime, Džen i Rob su se upoznali na Božić 2017. godine na zabavi zajedničkog prijatelja i tada su počeli da izlaze.

Oboje su nešto prije toga izašli iz loših veza i odlučili su da će se stvari između njih odvijati polako. Rob je neko vreme studirao u Los Anđelesu te su održavali vezu na daljinu. Satima su razgovarali putem videopoziva, što ih je "ojačalo kao par".

Kada se Rob vratio kući na Božić 2018. prvi put su imali seksualne odnose.

"Bili smo intimni na svim nivoima, ne samo na seksualnom. Ne moramo da dokazujemo svoju ljubav stalnim seksom", objasnila je Džen.

Nedjelju dana kasnije, na Novu godinu, Rob ju je zaprosio. Tri sedmice kasnije saznali su da su na Božić začeli svoje prvo dijete i tada su znali da je to najbolja odluka koju su ikad donijeli.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije