Ljubav i seks

Četiri nova trenda u seksu, neki su pomalo bolesni

Četiri nova trenda u seksu, neki su pomalo bolesni
Foto: N.N. | Četiri nova trenda u seksu, neki su pomalo bolesni

Ovi trendovi su posebno namijenjeni mladima, kao i svim ljudima koji žele da obogate svoj seksualni život i spremni su za neka nova iskustva.

Na internetu korisnici društvenih mreža često prepričavaju svoja iskustva i daju savjete, a ovog puta uspjeli su da pokrenu nove trendove. 

Oni služe da rasplamsaju strast u krevetu, ali i da pobude maštu između partnera. 

Evo o kojim trendovima je riječ. 

“Vajazzling” 

Vajazzling je neobičan trend koji je već zaživio među mladima. Riječ je o lijepljenju ukrasnih kristalića na obrijanu kožu intimnih predjela, što objašnjava i kovanica nastala od riječi vagina i dazzling (sjajno, blješteće). 

“Bunga Bunga” 

Ovaj trend je nastao od razotkrivanja afere nekadašnjeg premijera Italije, Silvija Berluskonija. Izraz bunga bunga je postao sinonim za seks žurke na kojima se uticajni muškarci zabavljaju sa mladim djevojkama. Obično je riječ o jedva punoljetnim djevicama. 

“Chweeting” 

Kovanica riječi Cheating i tweeting dovela je do nastanka trenda koji se bukvalno prevodi varanje na Twitteru. 

“Dogging” 

Iako vam je prva asocijacija dogi poza u seksu, ovaj trend nema nikakve veze sa tim. Dogging je hobi perveznjaka koji pod izgovorom da idu da prošetaju psa namjerno šetaju mračnim dijelovima parka u nadi da će zateći neki par u seksu. Tada ih obično gledaju, a nerijetko i snimaju.

(Super žena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije