Ljubav i seks

Edita vrelim fotografijama iz kreveta zagolicala maštu fanovima

Edita vrelim fotografijama iz kreveta zagolicala maštu fanovima
Foto: Screenshot/Instagram | Edita vrelim fotografijama iz kreveta zagolicala maštu fanovima

Pjevačica Edita Aradinović odlično zna kako da privuče pažnju na društvenim mrežama, što je učinila i ovoga puta novim fotografijama iz kreveta.

Naime, Aradinovićeva je napravila seriju fotografija na krevetu, gdje leži u kratkoj, bijeloj haljini, a na jednoj se vidi gola zadnjica. Mnogi razmišljaju o tome da li je Edita namjerno zagolicala maštu ili joj se, pak, ponovo "omaklo".

"Tu tu tu i tu, ljubi me tu", zanosno je napisala Edita u opisu fotki, uz riječi pjesme, koju je ona napisala za njenu koleginicu Marinu Visković.

Provokativne fotke su se većini dopale, pa su naišle na brojne reakcije, prenosi Telegraf.

"Maco, najbolja si!", "Da li ti se i sada omaklo kao prošli put?", "Zadnjica za medalju", "Najzgodnija riba na estradi", "Možda malo preteruješ sa ovakvim fotkama", bili su neki od komentara ispod najnovijeg Editinog izdanja.

Podsjetimo, Edita je nedavno u sklopu Insta-storija, slučajno ili namjerno, pokazala nage fotografije, ali ih je ubrzo obrisala.

"To je bilo još pre tri meseca, nastala je prilikom jutarnjeg tuširanja i stajala je samo pet sekundi na Instagram-storiju. Htela sam da je 'provučem' kroz filter. Fotografija nije bila namenjena širokoj publici i pratiocima. Desilo se, šta je tu je. Od tada se više ne kupam sa telefonom", ispričala je Aradinovićeva tada za Alo.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije