Ljubav i seks

Horoskopski znakovi koji krive partnere za sve loše u životu

Horoskopski znakovi koji krive partnere za sve loše u životu
Foto: Pixabay | Horoskopski znakovi koji krive partnere za sve loše u životu

U brak se mora uložiti jednaki napor s obje strane. Međutim, postoje trenuci kada se jedan ili oba partnera suočavaju s neuspjehom - tada mogu ili prihvatiti neuspjeh ili okriviti nekoga.

Pogledajte koji to znakovi Zodijaka krive svoje partnere za neuspjehe u životu. 

Ovan

Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se s prihvaćanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su za male stvari koje idu po zlu okrivljavati partnera. To može dugoročno uništiti brak.

Bik

Iako je Bik obično vrlo pošten, teško im je prihvatiti neuspjeh pa često prebacuju krivnju sa sebe. Kako bi se osjećali manje krivima, sve svaljuju na svog partnera - to je vrsta emocionalne manipulacije i može mučiti supružnika, prenosi Pinkvilla.

Vodolija

Neke Vodolije su narcisi, skloni su kriviti sve ljude oko sebe umjesto prihvatiti vlastitu ruku kao ključni razlog neuspjeha nekog poduvata. U takvim slučajevima njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno iskoristiti kad stvari krenu po zlu. 

Strijelac

Mnogo puta je problem što Strijelac nije sretan u braku. Stoga su skloni za svaki mali neuspjeh kriviti supružnika jer žele prekinuti vezu, ali nemaju hrabrosti završiti ju. Takođe, vrlo često se poigravaju sa svojim supružnikom, što brak čini pravim paklom.

(24sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije