SP Qatar 2022.

Ljubav i seks

Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto za seks

Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto za seks
Foto: Pexels | Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto za seks
N.N.

​Intimni odnosi većine parova često su ograničeni samo na spavaću sobu i nerijetko zbog toga stagniraju, jer akcija u istoj sobi nije nužno recept za romantiku.

Sajt OnBuy je sproveo istraživanje s ciljem otkrivanja utiče li mjesto u kući na kvalitet intimnog odnosa i pokazalo se da i te kako ima uticaja.

Koja je prostorija u kući najbolja za intimne odnose?

Najbolje mjesto u kući za intimne odnose prema ovom istraživanje je kupatilo. Otkucaji srca kod 73 odsto parova koji su bili aktivni u kupatilu je porastao na 121 otkucaj u minutu. Intimni odnosi u kupatilu su dobili najvišu ocjenu, a ispitanici su intimnim odnosima u ovoj prostoriji u kući dali ocjenu 8,5 od 10.

I dok je kupatilo iznenađujuće zauzelo prvo mjesto, drugo mjesto je takođe iznenađujuće i na njemu se nalazi balkon. Ispitanicima koji su bili intimni na balkonu zabilježeno je 116 otkucaja srca u minutu.

Na trećem mjestu prostorija se našla garderoba kojoj su ispitanici dali ocjenu 7,3 od 10.

Koja je prostorija u kući najgora za intimne odnose?

I dok su prva tri mjesta ubrzala srca ispitanika tokom intimnih odnosa, ima i onih prostorija koje su podbacile. Intimni odnos u spavaćoj sobi je previše standardan i otkucaji srca su porasli na samo 108 otkucaja u minutu, prenosi prva.rs.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije